Dit is Mark Your Brand by AOMB, dé plek voor uw vragen over Merken, Modellen en IE gerelateerde juridische vraagstukken.

Wat doet Mark Your Brand

Uniek zijn én uniek blijven is een belangrijk fundament onder het zakelijk succes van elk bedrijf. Door op de juiste manier om te gaan met Merken, Modellen en Ideeën, behoudt u de voorsprong op uw concurrent. Soms betekent dit het beschermen van Merken en Modellen door middel van registreren, soms ook niet. Soms betekent dit het aangaan van conflicten, soms het zorgvuldig mijden ervan (damage control). Wendbaar kunnen zijn in het inroepen van rechten als het moment hier om vraagt.

Om effectief om te gaan met deze belangrijke asset is het van belang dat we meegaan in de moderne tijd, meegaan met de nieuwste ontwikkelingen. Het beschermen van Merk- en Modelrechten blijft belangrijk, maar de wijze waarop u deze rechten beschermt, managet en handhaaft verandert. We nemen u mee in deze verandering, wij bouwen hier aan en wij begeleiden u hierin. Nationaal en internationaal.

Missie van Mark Your Brand

Merken en Modellen zijn een belangrijke asset van een onderneming. Deze behandelen we met zorg en laten we groeien door het effectief inzetten van budget en mogelijkheden.

We kijken naar IE op een moderne, transparante wijze, gericht op de toekomst en wij adviseren met lef over IE op een hoog niveau qua deskundigheid en service: value for money.


Bent u op zoek naar concreet en scherpzinnig advies op het gebied van Merken, Modellen of IE gerelateerde juridische vraagstukken, wij denken graag met u mee!!
Renate

Renate Pouw

Senior European and Benelux trademark and design attorney

ANNE

ANNE LAARMAN

Senior European and Benelux trademark and design attorney

MARIJKE

MARIJKE VAN KAN

Senior European and Benelux trademark and design attorney

Contact us any time! We are Mark Your Brand, by AOMB and there for you.

Door het verzenden van dit formulier verklaart u bekend te zijn met de inhoud van onze privacyverklaring