Slim juridisch advies over merken, modellen en IE-overeenkomsten.

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar kansen, met oog op het creëren van een unieke positie in de markt. Veel zaken regelt u zelf, maar soms is het efficiënter als u specifieke zaken uitbesteedt. Uit kosten oogpunt maar – niet onbelangrijk – ook om een andere kijk op de zaak te krijgen. Dit geldt zeker voor zaken waar u niet alle dagen mee bezig bent. Een bedrijfsovername, een merkenconflict of de lancering van een nieuw product.

Met Mark Your Brand bieden wij diensten aan die u van een gespecialiseerd merkenkantoor kunt verwachten. Het verschil merkt u als ondernemer in de aanpak die wij leveren. Onze antwoorden zijn juridisch onderbouwd, maar lezen als klare taal. Het verschil in aanpak is niet alleen te vinden in onze antwoorden, maar ook in onze communicatie: informeel, snel, duidelijk, soms eigenwijs maar uw belang zetten wij voorop. Door in een vroeg stadium commerciële wensen te koppelen aan juridische uitgangspunten, kunt u als ondernemer snel schakelen en in beweging blijven.

Mark Your Brand, onderdeel van octrooibureau AOMB, richt zich met name op merk-, modelrechten en IE-overeenkomsten. We werken intensief samen met uiteenlopende klanten. Primair is dat het Nederlandse mkb, veelal met internationale ambities en bijkomende uitdagingen op het gebied van merkenrecht. Startups staan we bij in het registratieproces of helpen we met het beheer van merken en modellen.

Renate Pouw

Renate Pouw

"Strategisch adviseur bij internationale merken- en modellenportefeuilles”

Een effectieve IP-portefeuille zie ik als een belangrijke voorwaarde voor onderneming om succesvol te zijn, hiermee kunnen ondernemers risico’s beperken en nieuwe commerciële uitdagingen aangaan. Internationaal zaken doen vind ik het leukst, dit brengt een extra dynamiek met zich mee en een roep om meer creativiteit. Mijn mentaliteit is hands-on, mijn aanpak doeltreffend en recht-door-zee.

Ook buiten mijn werk om ben ik een teamplayer. Zo ben ik vaak te vinden op het hockeyveld of in de bergen, liefst met familie en vrienden.
Marking your brand,
Renate Pouw

European and Benelux trademark attorney, Junior partner

Marijke Van kan

Marijke Van kan

“Verplaatst zich gemakkelijk in de ondernemer en adviseert op een praktische wijze”

Adviseren hoe je Intellectueel Eigendom op de juiste manier en voor de juiste doelen inzet, dat is mijn passie. Ik ben sterk in het vinden van de balans tussen juridische regelgeving en kansen voor mijn cliënten.

Ik ben een eerlijke, recht-door-zee adviseur en collega. Wat je noemt een open boek. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig: wintersport, hockey, boksen, hardlopen. Maar ook mijn gezin en sociale leven zijn voor mij erg belangrijk.
Marking your brand,
Marijke Van kan

European and Benelux trademark attorney, Partner

Anne Laarman

Anne Laarman

“Ondernemer pur sang en een juridische sparringspartner”

Ik vind het een uitdaging een goede mix van IE-middelen te zoeken waarmee een ondernemer voorsprong op zijn concurrenten houdt. Ik schakel bij voorkeur met de ondernemer zelf. Ondernemers hebben lef, denken in kansen en daarbij hoort eigenwijs zijn. Hoe mooi is het deze ondernemer ervan te overtuigen dat Intellectueel Eigendom geen noodzakelijk kwaad is maar een investering die rendeert!

Mijn vrije tijd breng ik graag door in de buitenlucht. Wandelen, zwemmen, koken, als het maar buiten is!
Marking your brand,
Anne Laarman

European and Benelux Trademark attorney, Managing Partner

Nieuws

Wilt u sparren over merken, modellen of IE-overeenkomsten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Door het verzenden van dit formulier verklaart u bekend te zijn met de inhoud van onze privacystatement

Wilt u sparren over merken,
modellen of IE-overeenkomsten?
Contact