Business Unit MKB

Luc Smeets

Naam:Luc Smeets

Functie:Senior European patent attorney

Afdeling:Unit MKB

Tel:+31 (0)40 243 37 15

Mail:L.Smeets@aomb.nl


Na afronding van zijn studie Medicinal Chemistry aan de VU Amsterdam is Luc sinds 2007 werkzaam in het vakgebied. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest op de octrooiafdeling van een internationaal farmaceutisch bedrijf en bij een Nederlands IP kantoor maakte hij in april 2018 de switch naar AOMB, waar hij werkt als Senior Europees octrooigemachtigde.

Luc heeft naast zijn biochemische achtergrond ook ervaring met bedrijven gericht op werktuigbouwkunde en dat maakt hem een ervaren allround octrooigemachtigde.

Binnen AOMB maakt Luc deel uit van Business unit MKB. Met name het directe contact met de ondernemer spreekt hem aan. Hij voelt zich dan ook bijzonder betrokken bij zijn cliƫnten. Bij de bron van de nieuwste innovaties staan en alles regelen voor je cliƫnten is wat hij zo mooi vindt aan het IP vak!

Als adviseur en collega is Luc betrokken, sociaal en betrouwbaar. Hij is een echte familieman die in zijn vrije tijd alle aandacht schenkt aan zijn gezin. Daarnaast houdt hij ook van wielrennen en geniet hij van muziek.


Werkzaam bij AOMB sinds

Vanaf 2018 werkzaam bij AOMB

Vestigingsplaats

Eindhoven HQ, Maastricht

Expertises en werkgebieden

Chemie, Life Sciences, food & agro, materiaalkunde, levensmiddelentechnologie en biotechnologie

Opleidingen

Scheikunde en farmaceutische wetenschappen - VU Amsterdam (afgerond in 2007)

Relevante werkervaring

Voorheen werkzaam als octrooigemachtigde bij verschillende Nederlandse octrooibureau's

Nevenactiviteiten

Lid van de Nederlandse Orde van Octrooigemachtigden en EPI