Het Mark Your Brand team wordt versterkt met twee ervaren adviseurs en een paralegal!  Hiermee breiden we niet alleen uit wat betreft de grafische bereikbaarheid, maar zeker ook op kennis niveau. Wij stellen onze nieuwe collega's graag aan u voor.

Francoise Alsters is recent gestart als Senior Legal Counsel. Na het behalen van de opleiding Europees recht in 1999 is Francoise ruim 20 jaar als IE advocaat werkzaam geweest, waarvan ook enkele jaren binnen een internationaal chemieconcern. Françoise is daarnaast sinds 2004 als docent Merkenrecht verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Mark Your Brand by AOMB heeft een nieuwe merkengemachtigde aangetrokken in de persoon van Isolde Borghans. Isolde is ruim 25 jaar werkzaam in de IE-sector. Ze zal zich onder meer gaan richten op de strategische accounts en het uitbouwen van het portfolio van Mark Your Brand. Isolde Borghans is 1 maart jongstleden in dienst getreden.

Tot slot Esther Haisma. Esther is gestart als Trademark paralegal en zal de merken- en modellengemachtigde gaan ondersteunen en hen zoveel mogelijk de juridisch administratieve werkzaamheden uit handen nemen.