Om u een idee te geven hoe wij graag met ondernemers samenwerken treft u hieronder een korte vergelijking:

Ad hoc advies

U beheert uw merken in uw eigen administratie en schakelt met ons met concrete vragen over het registratie proces. Voor veel werkzaamheden is de hulp van een ervaren paralegal voldoende om u direct vooruit te helpen. Bijvoorbeeld voor het opstellen van classificaties en oplossen van vormgebreken bij Benelux, Europese en internationale registraties.

Voor andere vragen kunt u sparren met een merkengemachtigde. Bijvoorbeeld om te beoordelen of u op het juiste spoor zit, of voor het inwinnen van specialistische kennis.


Beheer IP portefeuille

U besteedt het beheer van uw merken en modellen aan ons uit. Van onderzoek tot registratie en het voeren van administratieve procedures alsmede het opstellen van overeenkomsten. Deze werkzaamheden gebeuren door één vaste merkengemachtigde en een paralegal, beide met kennis van uw belangen.

Periodiek hebben wij contact over uw portfolio, afgezet tegen uw plannen, uitdagingen en bedreigingen. Diensten worden doorberekend zodra door ons uitgevoerd.


Overflow of tijdelijke inval

Grotere onderneming kennen dit fenomeen zeker, tijdelijke piekmomenten. Bijvoorbeeld Voorafgaand aan een verkoop of overname van een gedeelte van uw onderneming. Vanuit commercieel oogpunt is het niet altijd wenselijk hiervoor een nieuwe medewerker aan te nemen. Wij hebben ervaring met bijspringen. Om uw bestaande medewerkers te ondersteunen en te voorkomen dat deze overbelast worden, bieden wij de helpende hand bij het opvangen van tijdelijke overflow.

Dit geldt natuurlijk evenzo voor ondernemers die geconfronteerd worden met tijdelijke uitval van één van hen medewerkers.


Onze clienten overtuigen u graag zelf:

Laura den Braber van kleertjes.com

“AOMB is een betrouwbare partner die proactief meewerkt aan de bescherming van onze merken. De werkwijze is snel en duidelijk.”

Leandre la Fontaine van Royal Mosa

"AOMB is reeds vele jaren onze betrouwbare partner. Wij zijn uiterst tevreden over de service en waarderen de zeer prettige samenwerking."

Wilt u sparren over merken,
modellen of IE-overeenkomsten?
Contact