Mark Your Brand en
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Hoe doen we dat?

Kennisoverdracht is de sleutel tot ontwikkeling, tot innovatie. Informatie is vindbaar op internet. Om echt kennis op te doen moet je de mogelijkheid hebben om te leren, te discussiëren en een zaak van verschillende kanten te belichten. Wij vinden het belangrijk dat jongeren de mogelijkheid hebben om kennis op te doen in hun vakgebied of te onderzoeken welk vakgebied bij hun past.

Ondanks - of juist ! - in deze transitieperiode bieden wij kansen voor nieuwsgierige studenten die kennis willen opdoen en delen. Ook studenten die willen onderzoeken waar hun interesse zijn welkom. Wij bieden (afstudeer)stages aan. Grotendeels online waarbij fysiek contact ten minste één dag in de week op kantoor de insteek is.

Wij zijn een jong bedrijf. Als label nog maar een paar jaar actief. Wij zoeken continu interactie met jonge mensen. Daarbij spelen sportieve activiteiten een belangrijke rol.  Activiteiten die zorgen voor teamontwikkeling en een heldere geest!  Wij staan daarom open voor sponsoring van sportieve events die een link hebben met onze passie merken, met onze cliënten of met de directe omgeving.

Mark Your Brand helpt ondernemers in de breedste zin des woord maar we beginnen graag dicht bij huis. In de omgeving van onze kantoren. Als je de wereld wilt verbeteren moet je bij de voordeur beginnen. Voor startende, lokale ondernemers (en afstuderende studenten) die een innovatief idee tot uitvoering willen brengen welke bijdraagt aan een duurzame maatschappij, bieden wij onze diensten aan tegen een gereduceerd tarief. Als je denkt dat jij past in deze doelgroep, neem dan zeker contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Wilt u sparren over merken,
modellen of IE-overeenkomsten?
Contact